Besøg nogle af verdens øer

Har du nogensinde været på en ø? Vi mener her naturligvis ikke en ø som Fyn eller Sjælland, men øer af en helt anden størrelsesorden. Der er mange øer rundt omkring i verden, og nogle er varme, mens andre er kolde. Man bør opleve alle tænkelige slags øer, og herhjemme har vi eksempelvis både Tunø og Samsø, mens Læsø også er værd at nævne.

Man behøver altså ikke at tage til udlandet for at opleve en ø, men det er dog sommetider også ganske oplagt. Der er mange spændende øer i Grækenland, mens det også er tilfældet i Spanien. Både maden og stemningen er i top alle disse steder, og på øer har det også ofte vist sig, at det er helt oplagt at dyrke en hel masse motion. Sådan er det i hvert fald, når det drejer sig om mange af de velkendte spanske øer, som flere tusinde danskere efterhånden allerede har oplevet.

Tag del i det spændende ø-liv

Når man besøger en ø, vil man også hurtigt mærke, hvordan det er at leve på en ø. Det er en oplevelse, der i sig selv er ganske berigende, og som man må unde sig selv. Det er spændende, og det koster ikke så meget at tage på ø-ferie. I hvert fald ikke hvis man vælger de helt rigtige øer. Og hvorfor ikke starte herhjemme? Det er nemt at sejle over med færgen til langt de fleste øer, og en billet koster ikke ret mange penge. Det er uanset, om man kører i bil, er gående eller med cykel. Det er altid spændende at besøge en ø, og man vil opleve, at det er langt anderledes end at være på fastlandet. Det er bare at udvælge en rigtig god ø – og så af sted. Gerne med hele familien også, så bliver det skønt.