Rejs i Tyskland

Vi kan lige så godt gøre brug af at besøge vore nærmeste nabolande. Disse lande har vi også en hel del at lære af, og landene har også en del at sige om os. Det er nemlig vore naboer. Vi anbefaler at tage til Tyskland for at rejse rundt, da det kan være et land, hvor man på alle tænkelige måder kan blive beriget.

Det tyske folk er på mange måder ikke meget anderledes end danskerne, men når alt kommer til alt, så er Tyskland meget anderledes, end Danmark er. Der er mange fronter, hvor Tyskland er langt foran Danmark, og man vil også opleve, at der er andre ting at opleve i Tyskland end i Danmark. Det er bare at tage af sted til det smukke Tyskland, og det kan også gøres på budget. Man bør tage sig god tid, så man kan opleve alle ledder og kanter af landet. Det vil være til størst fornøjelse.

Start i nord

Når man er dansker og gerne vil besøge Tyskland, kan det være bedst at starte i den nordlige del af Tyskland. Ikke bare fordi at det er i nærheden af, hvor Danmark er, men ganske simpelt fordi, at det kan være det mest oplagte sted at starte. Det er super fedt at starte ud med at besøge Flensborg, der er en lille hyggelig by med en hel masse muligheder. Man kan her både opleve natur, en dejlig havn og shopping. Som det næste kan man tage mod Hamborg, hvor der er endnu flere muligheder, og man kan efterfølgende ende i Berlin. Her bør man med sikkerhed opholde sig i flere dage, inden man rejser videre. Når man vil til Tyskland, er det bare at bevæge sig af sted og se, hvad der sker. Alt er nemlig muligt i dette land.